Contact en betaling

MELANIQUE KLANTENSERVICE 
MELANIQUE stelt hoge eisen aan de klant tevredenheid. Hiervoor willen wij u een snelle en oplossende klantenservice aanbieden.  We willen graag de meningen en ervaringen weten van de klanten, zodat wij continue onze producten, zowel de service kunnen verbeteren.
Elke klant is voor Melanique belangrijk, daarom kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klanten service als er klachten optreden. Natuurlijk vinden wij het ook leuk als u een positieve review wilt achterlaten ! Om u zo goed mogelijk van hulp te zijn vind u hieronder de juiste contact details voor de juiste vragen :

Vragen 
Email : [email protected]
Vul direct uw vraag in via de chat of op de contact pagina, wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.
Reviews

We zouden het erg waarderen als een klant na aankoop een review plaatst over het aangekochte product en de service.  We willen graag andere klanten laten weten hoe andere klanten het product ervaren, hierbij hebben wij de hulp nodig van de klanten zelf.  Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het product en/of de klantenservice dan horen wij dit ook graag via onze klantenservice.  Hieronder kunt u klikken op het keurmerk en kunt u ons een beoordeling geven. Bedankt !

 

 Contact 

Zakelijke verzoeken 
[email protected]

Pers en Publicatie verzoeken
[email protected]

MOGELIJKE BETAAL METHODEN :
Bij melanique betaald u alleen via een online beveiligde omgeving.
U kunt gebruik maken van :
– Ideal
– Creditcard ; mastercard, VISA , Maestro
– Paypal
– Klarna betaal later
– Overboeking

Wij storten uw geld terug met de methode waarmee is betaald. Indien dit niet mogelijk is nemen wij contact met u op.

BEDRIJFSINFORMATIE :
KVK /COC Number : 60321385
BTW/VAT Number   : NL205052725B02